Inspirowany pracą profesjonalistów, system Chef Touch łączy trzy wysokozaawansowane sprzęty w jednym urządzeniu, zapewniając doskonałe rezultaty za każdym razem.
System Chef Touch od KitchenAid wyposażony jest w maszynę próżniową do przygotowywania jedzenia metodą sous-vide, piekarnik parowy do pieczenia i podgrzewania oraz zamrażarkę szokową do bardzo szybkiego chłodzenia i zamrażania.
. do zabudowy
. wolnostojący
Sous-vide to metoda delikatnego pieczenia w niskiej temperaturze zapewniająca wysoką jakość przygotowanych potraw. Świeże składniki wkładane są do specjalnych worków próżniowych i pieczone w piekarniku parowym w niskiej temperaturze, która nigdy nie przekracza 100°C.
Niższa temperatura przygotowywania potraw wraz z pakowaniem próżniowym pozwala zachować soki oraz właściwości organoleptyczne żywności: w rezultacie otrzymujemy niezwykle kruche, soczyste, kolorowe, smakowite i zdrowsze danie.
Doskonała synergia, fantastyczne rezultaty
Gotuj jak profesjonalista dzięki Chef Touch od KitchenAid.
Rozwijaj swoją kreatywność i eksperymentuj ze smakami