Chef Touch od KitchenAid


Świat smakowitych możliwości stoi przed Tobą otworem

Inspirowany pracą profesjonalistów, system Chef Touch łączy trzy wysokozaawansowane sprzęty w jednym urządzeniu, zapewniając doskonałe rezultaty za każdym razem.

System Chef Touch od KitchenAid wyposażony jest w maszynę próżniową do przygotowywania jedzenia metodą sous-vide, piekarnik parowy do pieczenia i podgrzewania oraz zamrażarkę szokową do bardzo szybkiego chłodzenia i zamrażania.

. do zabudowy
. wolnostojący



Ciesz się wszystkimi zaletami systemu przygotowywania żywności metodą sous-vide

Sous-vide to metoda delikatnego pieczenia w niskiej temperaturze zapewniająca wysoką jakość przygotowanych potraw. Świeże składniki wkładane są do specjalnych worków próżniowych i pieczone w piekarniku parowym w niskiej temperaturze, która nigdy nie przekracza 100°C.

Niższa temperatura przygotowywania potraw wraz z pakowaniem próżniowym pozwala zachować soki oraz właściwości organoleptyczne żywności: w rezultacie otrzymujemy niezwykle kruche, soczyste, kolorowe, smakowite i zdrowsze danie.



Doskonała synergia, fantastyczne rezultaty

MASZYNA PRÓŻNIOWA

Pierwszym krokiem podczas użytkowania urządzenia Chef Touch jest próżniowe zamknięcie surowych lub świeżych składników w specjalnych workach przy użyciu maszyny próżniowej.

PIEKARNIK PAROWY

Żywność w zamkniętym próżniowo worku można upiec w piekarniku parowym, a następnie niezwłocznie spożyć lub przechowywać w lodówce lub zamrażarce.

ZAMRAŻARKA SZOKOWA

Po ugotowaniu żywności można bezpośrednio cieszyć się jej smakiem lub schłodzić worek, aby przechowywać go w lodówce. Można też poddać go mrożeniu szokowemu w celu przechowania go w zamrażarce.

Gotuj jak profesjonalista dzięki Chef Touch od KitchenAid.

GOTOWANIE NA PROFESJONALNYM POZIOMIE

Wydobywa wszystkie niuanse smakowe każdego składnika. Potrawy zachowują swoją soczystość, smak i kruchość.

ZDROWE GOTOWANIE

Ta łagodna technika pieczenia w niskiej temperaturze sprawia, że składniki zachowują wszystkie swoje naturalne składniki odżywcze.

WYGODA

Przygotowywanie potraw z wyprzedzeniem i przechowywanie metodą sous-vide umożliwia przyrządzenie bardziej czasochłonnych dań na kilka dni przed przyjęciem.

Rozwijaj swoją kreatywność i eksperymentuj ze smakami

NATYCHMIASTOWA KONSUMPCJA

Gotowanie i konsumowanie bez dalszego przechowywania żywności jest najlepszym sposobem na wykorzystanie tej metody gotowania.

KONSERWACJA KRÓTKOTRWAŁA

Ugotowanie i zakonserwowanie żywności na krótki okres jest zalecane w przypadku pokarmów, które mają zostać skonsumowane po schłodzeniu, lub w przypadku dań, które będą odgrzewane dzień później.

KONSERWACJA DŁUGOTRWAŁA

Gotowanie i zakonserwowanie na długi okres jest zalecane w przypadku osób, które lubią przygotowywać dania wcześniej i konsumować je dopiero po pewnym czasie.

Lista życzeń

Zaloguj się, aby korzystać z listy życzeń.

Otwórz konto

Wybierz inny produkt

Porównaj

Porównaj produkty

Nie możesz kupić więcej niż 3 produkty. Usuń jeden produkt przed dodaniem kolejnego.