przystawki do mikserów

przystawki
do mikserów

Przystawki rozszerzają zastosowania mikserów i pasują do wszystkich Europejskich modeli

Przystawki do mikserów (Ilość dostępnych produktów: 21)

  • 5KSM2FPA

    Przystawka współpracująca z wszystkimi mikserami stojącymi KitchenAid, która rozszerza ich możliwości o funkcje dotąd dostępne jedynie w malakserach, jak krojenie w kostkę i na plasterki o dowolnej grubości oraz tarcie na wiórki różnych rozmiarów.

  • Maszynka do tarcia rozdrobni warzywa na surówki, placki ziemniaczane, zamieni twarde sery i czekoladę na wiórki, rozdrobni orzechy, migdały i inne podobne produkty.

  • 5KSM1APC

    Przystawka, która zachęca i inspiruje do tworzenia kolorowych i innowacyjnych w swojej formie przekąsek, sałatek, dań głównych i deserów. Warzywa i owoce w zaskakujących kształtach.

  • 5FVSFGA

    Przecierak to "podwójna" przystawka, bowiem spełnia dwie funkcje: służy do uzyskiwania czystych przecierów z miękkich owoców i warzyw, zastępując żmudne ręczne przecieranie przez sito, a także spełnia rolę maszynki do mięsa.

  • Za pomocą przystawek z tego zestawu, napędzanych przez silnik miksera stojącego KitchenAid, będzie można wykonać wszystkie podstawowe prace związane z rozdrabnianiem i przecieraniem warzyw i owoców, a także mieleniem mięsa.

  • 5KSM1CB

    Samodzielne urządzenie, a zarazem dzieża która współpracuje z mikserami KitchenAid. Dzięki niej każdy pasjonat gotowania będzie mógł z łatwością przygotować najtrudniejsze potrawy i czekoladowe kreacje, wymagające kontrolowanej temperatury oraz największej precyzji działania.

  • 5KICA0WH

    Sorbetiera to dzieża, która pasuje do wszystkich modeli mikserów stojących KitchenAid i pozwala przygotować pyszne, domowe lody i sorbety - lżejszą formę lodów.

  • Rosół z domowym makaronem wróci do domowego menu i nie będzie już nigdy tak pracochłonny, jak ten mozolnie wałkowany ręcznym wałkiem. Włoska kuchnia makaronowa zagości też w swoim najlepszym wydaniu al dente, z włoskiej mąki 00 i semoliny. Wałkowarka wystąpi także w głównej roli, przy przyrządzaniu niektórych rodzajów ciast i ciasteczek.

  • Wałkowanie nie było dotąd tak proste i mało pracochłonne. Ręczna praca ogranicza się do wkładania ciasta do przystawki i odbierania wywałkowanego na osiem ustawianych grubości. Otrzymuje się idealnie gładkie, aksamitne w dotyku szaliczki ciasta różnych rodzajów, zależnie od jego składu i dalszego przeznaczenia: na makaron, pierogi, faworki, pierniczki, czy kruchego na tartaletki.